Ahlatcı Altın İşletmeleri tarafından; Demir Export, Manuba Madencilik ve Meds Mine Madencilik arasında (daha önce duyurulan ve gizlilik anlaşmaları yapılan) gerçekleştirilen toplam dokuz adet maden ruhsatının satın alınmasına yönelik görüşmelerin sonlandırılmasına karar verildi.

Şirket tarafından Ahlatcı iştiraki Enerya Enerji’nin, madencilik sektöründeki stratejik hedeflerine ve amaçlarına ulaşmasına imkan sağlayacak yurt içi ve yurt dışı yatırım imkanlarının araştırılmasına yönelik çalışmalara devem ettiği belirtildi.

Haberlere Abone Olun

UYARI

Bu haber/makale bir “Madencilik Türkiye Dergisi” içeriğidir. Her hakkı Mayeb Basın Yayın Ltd.’ye ait olup izinsiz olarak kopyalanıp yayınlanması suçtur ve yasaktır. Kaynak gösterilmeden kullanılması durumunda yasal işlem başlatılacaktır.

Kaynak gösterilerek kullanılmak istenmesi halinde “Bu haber/makale Madencilik Türkiye Dergisi’nden alınmıştır.” ibaresi ile birlikte haberin linki verilmeli, link de web sitemize yönlendirilmelidir.

Önceki İçerikHukuki Gelişmelerle 2025 Yılında Madencilik Sektörü
Sonraki İçerik2025 Yılı Madencilik Sektörü İhracatı 6,2 Milyar Dolar Oldu