Doğal taş sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından biri olan MARBLE İZMİR Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, 9 – 12 Nisan 2025 tarihlerinde kapılarını 30. kez tüm dünyaya açıyor.

Binlerce doğal taşın ve özel taş makinelerinin sergileneceği, sektörün önemli isimlerinin katılacağı etkinlikleriyle merakla beklenen 30. Marble İzmir Fuarı, Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen sektör profesyonellerinin Fuarizmir’de gerçekleştireceği ticari görüşmelerle İzmir ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak.

Türkiye’deki mermer rezervi, dünyadaki mermer rezervinin %33’ünü oluştururken, ülkemiz mermer çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor. Türkiye’de 80’in üzerinde değişik yapıda, 120’nin üzerinde değişik renk ve desende mermer rezervi bulunuyor. Uluslararası piyasada en tanınmış mermer çeşitleri Süpren, Elazığ Vişne, Akşehir Siyah, Manyas Beyaz, Bilecik Bej, Kaplan Postu, Denizli Traverten, Ege Bordo, Milas Leylak, Gemlik Diyabaz, Burdur Bej ve Afyon Şeker gibi mermerler Fuar’da sergileniyor.

Marble İzmir Fuarı’nın düzenlendiği kent olan İzmir, doğal taş ihracatı yapmaya en elverişli şehirlerden biri… Marble İzmir Fuarı; Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarının buluşma noktası olan liman kenti İzmir’de, her yıl tüm dünyadan binlerce sektör profesyonelini buluşturuyor.

Haberlere Abone Olun

UYARI

Bu haber/makale bir “Madencilik Türkiye Dergisi” içeriğidir. Her hakkı Mayeb Basın Yayın Ltd.’ye ait olup izinsiz olarak kopyalanıp yayınlanması suçtur ve yasaktır. Kaynak gösterilmeden kullanılması durumunda yasal işlem başlatılacaktır.

Kaynak gösterilerek kullanılmak istenmesi halinde “Bu haber/makale Madencilik Türkiye Dergisi’nden alınmıştır.” ibaresi ile birlikte haberin linki verilmeli, link de web sitemize yönlendirilmelidir.

Önceki İçerikİbrahim Alimoğlu: “MARBLE Fuarı’nın 30. Yılını Kutlamanın Haklı Gururunu Yaşıyoruz”
Sonraki İçerikSSR Mining, Hod Maden Öncülüğünde Yatırımlarını Güçlendiriyor