Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ), Konya-Beyşehir’de bulunan iki işletme ruhsatını ihale ile devredecek.

Beyşehir’de birbirine mücavir halde bulunan Sicil: 25334 (ER: 1131703) ve Sicil: 35535 (ER: 1096897) numaralı IV. grup maden işletme ruhsatlı sahaların ihalesi 23 Aralık 2021 tarihinde planlanırken ihale konusu ruhsatların ihale taban bedeli 36.336.930 TL olarak belirlendi.

İhale Ankara’da gerçekleştirilecek.

Haberlere Abone Olun

UYARI

Bu haber/makale bir “Madencilik Türkiye Dergisi” içeriğidir. Her hakkı Mayeb Basın Yayın Ltd.’ye ait olup izinsiz olarak kopyalanıp yayınlanması suçtur ve yasaktır. Kaynak gösterilmeden kullanılması durumunda yasal işlem başlatılacaktır.

Kaynak gösterilerek kullanılmak istenmesi halinde “Bu haber/makale Madencilik Türkiye Dergisi’nden alınmıştır.” ibaresi ile birlikte haberin linki verilmeli, link de web sitemize yönlendirilmelidir.

Önceki İçerikMetso Outotec’ten UltraFine Serisi ™ Elekler
Sonraki İçerikFanlarda Performans Testi ve Verimlilik