Kısa Adı YTKDER olan Yetkilendirilmiş Tüzel Kişiler Derneğinin önceki gün gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu seçilerek görevine başladı.

Genel Kurul sonucuna göre yeni Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri şu isimlerden oluştu:

Asil ÜyelerYedek Üyeler
1- Bülent Yılmaz1- Zeliha Çakmak Danacı
2- Şahin Özdemir2- Esra Açıkgöz
3- İrfan Balcı3- Ümit Durgut
4- Behiye Koçer4- Tolga Berat Burgaz
5- Arda Alyurt5- Özgür Cengiz
6- Abdullah Ormancı6- Hasan Arıöz
7- Fatih Kaplan7- Zeki Şit

Genel Kurul sonucuna göre yeni Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

Asil ÜyelerYedek Üyeler
1: Onur Birkan Gayret1: Şamil Kürşad Keskin
2: Abdülkadir Serdaroğlu2: Mehmet Gökhan Yıldırım
3: Şahin Kırkı3: Murat Maraş

YTKDER Divan Kurulu Üyeleri ise Başkan Süheyl Haşim Çevik, Katip Üye, Ümit Durgut ve Katip Üye Tolga Berat Burgaz olarak görev aldı.

Haberlere Abone Olun

UYARI

Bu haber/makale bir “Madencilik Türkiye Dergisi” içeriğidir. Her hakkı Mayeb Basın Yayın Ltd.’ye ait olup izinsiz olarak kopyalanıp yayınlanması suçtur ve yasaktır. Kaynak gösterilmeden kullanılması durumunda yasal işlem başlatılacaktır.

Kaynak gösterilerek kullanılmak istenmesi halinde “Bu haber/makale Madencilik Türkiye Dergisi’nden alınmıştır.” ibaresi ile birlikte haberin linki verilmeli, link de web sitemize yönlendirilmelidir.

Önceki İçerikHakan Ürün’den Tabii Kaynaklar Bakanlığı Önerisi
Sonraki İçerik2024’ün En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu Arasında Madencilik Sektörü…