Kuvars Makina dijital madencilik çözümlerinin yanında, alanında uzmanlaşmış kadrosu ile madenlerde kullanılan delici makine sarf malzemelerinde efektif ve yüksek performans garantisi sunan Gonar ve Mincon firmalarını müşterileri ile buluşturuyor.

Polonya pazarında 40 yılı aşkın süredir lider konumda olan ve dünya çapında tanınan Gonar, madencilik sektörünün dinamik bir oyuncusudur. Madencilik ve geniş çapta maden çıkarma endüstrileri için aletlerin yanı sıra, otoyol mühendisliği, ormancılık, çelik işleri, taş ocakları, petrokimya ve maden endüstrileri için ekipman üretiminde uzmanlaşmıştır. Gonar’ın uzmanlığı, belirli formasyonlar için özel olarak tasarlanmış bit, tij ve shank gibi özel ürünlerin tasarlanmasına, sondaj verimliliğinin ve optimizasyonun arttırılmasına kadar uzanır.

Verimliliğe ve Maliyet Azaltımına Odaklanma

Kuvars Makina, Türkiye’de bulunan yer altı ve açık ocak madenlerinde Gonar ürünleri ile verimlilik hedefli çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Uzman kadrosu ile yalnızca
istenilen ürünlerin tedarik edilmesinde değil, aynı zamanda çalışılacak formasyonun sertliği, süreksizlikler ve çeşitli kaya mekaniği değerleri üzerine testler yapılarak en uygun sarf malzeme seçiminin yapılmasına rehberlik ediyor. Ürün gamı, top hammer olarak adlandırılan ve ülkemizde çok yaygın olarak kullanılan delici makineler için tüm aralıklarda tij, bit ve shank ürünlerinden oluşuyor. Gonar güçlü Ar-Ge odağı, yenilikçi tesisleri ve kendi test laboratuvarı ve sinter tesisi ile uluslararası standartları karşılayan yüksek kaliteli ürünler sunuyor.

Mincon’un Gelişmiş Sondaj Çözümleri

Kuvars Makina, delik dibi tabanca prensibi ile çalışan delici makinelere yönelik son teknoloji çözümler sunmak üzere Mincon ile iş birliği yapıyor. 40 yıllık tecrübesiyle dünya çapında sert kaya delme çözümlerinde uzmanlaşan Mincon; DTH çekiçleri, matkap uçları döner matkap uçları, inşaat sistemleri, sondaj boruları ve aksesuarları çeşitli ülkelerdeki
en son teknolojiye sahip fabrikalarda en yüksek spesifikasyonlara göre üretiyor.

Detaylar Madencilik Türkiye Dergisi’nin 119.sayısındadır.

UYARI

Bu haber bir “Madencilik Türkiye Dergisi” haberidir. Her Hakkı Mayeb Ltd.’ye ait olup izinsiz olarak kopyalanıp yayınlanması suçtur ve yasaktır. Kaynak gösterilmeden kullanılması durumunda yasal işlem başlatılacaktır. Kaynak gösterilerek kullanılmak istenmesi halinde “Bu haber/makale Madencilik Türkiye Dergisi’nden alınmıştır” ibaresi ile birlikte haberin linki verilmeli, link de web sitemize yönlendirilmelidir.

Epiroc
Önceki İçerik2024 Yılı Mayıs Ayı İhracatı 546 Milyon 386 Bin Dolar Oldu
Sonraki İçerikZonguldak’ta Kömür Madeninde Göçük Meydana Geldi