İşletmeler, özellikle büyük ve orta ölçekli taş ocakları ve müteahhitler, sürekli olarak operasyonlarının verimliliğini artırmak zorundadırlar. Bu da delici makine seçiminin büyük bir öneme sahip olduğu anlamına gelir. Bu nedenle, Leopard Serisi DTH delici makinalarımız, maden üretim delgileri, taş ocakçılığı, pre-split ve susuzlaştırma delgileri için mükemmel bir seçimdir. Leopard DTH deliciler, 3” ile 6” arası Sandvik DTH çekiçleri ile maksimum performanslarında çalışmaya uygundur. Ayrıca, Leopard DI560 modeli, 4” HP (yüksek basınçlı) 30 bar DTH çekiç ile çalışma olanağı sunmaktadır.

Yakıt Tüketiminde Cimri, Delik Metrajında Cömert

Üretilen güç ve çekiç boyutunun uyumu ile benzersiz bir şekilde üretken hale gelen makine, yakıt sarfiyatı ve diğer tüketim ve işletme maliyetlerinin de mümkün olduğunca düşük seviyelerde olmasını sağlar. Makine performansı, yüke duyarlı kompresör basınç kontrolü, aktif dizel RPM kontrolü, delme sırasında optimize edilebilen dizel RPM seviyesi ve ortama bağlı yağ soğutucusu fan kontrolü ile üst seviyelere taşınmaktadır.

İnsan ve Makine Arasındaki Kusursuz İşbirliği

Leopard Serisi, yüksek performansın yanı sıra basit ve konforlu makine kullanımını garanti eder.

Basit simgeler ile donatılmış ekranları ile modern ve hassas bir kontrol sistemine sahip Leopard Serisi, insan ve makinenin kusursuz işbirliğini sağlar. Operatör delme işlemini gerçekleştirir ve otomasyon, tüm makine kontrolleriyle ilgilenir.

Modern görünüm ve ROPS&FOPS sertifikalı kabin, birinci sınıf ergonomiye sahiptir. Etkin bir sirkülasyon ile hava filtreleme ve LED aydınlatma ile mükemmel bir görüş sunar. Büyük ön cam, güçlü bir güvenlik ızgarası ile birlikte gelir.

Kesintisiz temizleme özelliğine sahip verimli toz toplayıcı, çevreye toz emisyon miktarını azaltır. Ayrıca filtre ömrünü uzatır ve bu nedenle filtre ihtiyacını azaltır. Daha kolay bakım olanağı ve daha az arıza süresi sunan diğer özellikler arasında, motor bölümünün açık ve erişilebilir düzende olması, kolay soğutucu temizliği yapılabilmesi, modüler kompresör kontrol sistemi ve basitleştirilmiş CAN-BUS veriyolu tabanlı elektrik sistemi yer alır.

Tüm günlük bakım noktaları, süreci basitleştiren ve servis personelinin güvenliğini artıran şekilde tasarlanmıştır.

Yazının devamı Madencilik Türkiye Dergisi 97. sayı 44. sayfadadır.

Yazının devamını buradan okuyabilirsiniz.

UYARI

Bu haber bir “Madencilik Türkiye Dergisi” haberidir. Her hakkı Mayeb Ltd.’ye ait olup izinsiz olarak kopyalanıp yayınlanması suçtur ve yasaktır. Kaynak gösterilmeden kullanılması durumunda yasal işlem başlatılacaktır. Kaynak gösterilerek kullanılmak istenmesi halinde “Bu haber/makale Madencilik Türkiye Dergisi’nden alınmıştır” ibaresi ile birlikte haberin linki verilmeli, link de web sitemize yönlendirilmelidir.

Önceki İçerikSöğüt Altın Madeni’nde Faaliyet Gösterecek Makinelerin 2022 Yılında Gelmeye Başlaması Bekleniyor
Sonraki İçerikKömür Gazlaştırmanın Türkiye Açısından Stratejik Önemi