WiserSense, 2015 yılından itibaren büyük veri, nesnelerin interneti (IoT), online takip sistemleri ve yapay zekâ uygulamaları konusunda farklı sektörlere birçok proje ve çözüm kazandırmıştır.

2018 yılı itibari ile sektörün ihtiyaçları ve dijital dönüşümün gereksinimleri baz alınarak WiserSense Akıllı Makine Sağlığı (Eski Adı TrendOPeak) çözümü müşterilerine sunulmuştur. Titreşim, akustik, veri analitiği, yazılım, donanım, vb. konularında 20 yıla yakın tecrübeye sahip uzmanların yer aldığı farklı Ar-Ge ekipleri ile hızlı bir şekilde büyümüştür. Çözümün hem donanım/sensör hem de yazılım ayağında geliştirme yaparak müşterilerine başka bir ek donanım veya yazılım ihtiyacı olmadan anahtar teslim çözüm sunmaktadır.

Bırakın Makineler Sizinle Konuşsun

Başta titreşim olmak üzere ultrasound (ses), yer değiştirme, vb. verilerin takibi için gerekli akıllı donanımları ağır sanayiye uygun olarak geliştirmiştir. Sensörlerden toplanan verilerin takibi ve analiz edilmesi için de sunucu tabanlı, yapay zekaya sahip, genişleyebilen, dinamik yazılım sistemi geliştirmiştir. Uçtan uca olmasının verdiği kolaylık ile özellikle ağır sanayi işletmelerinin hızla en çok tercih edilen çözümlerinden biri olmuştur. Ürünlerin, üretim ve ar-ge süreçlerini Türkiye’de konuşlandırması, kendi alanlarında uzun yıllar tecrübeye sahip uzman kadroya sahip olması firmaların dijital dönüşümlerinde tercih edilme sebeplerinin başında gelmektedir. Türkiye’de birçok farklı sektörde ürünleri bulunan firmamız 2021 senesinde İngiltere’ye açılarak dünya pazarına yelken açmış ve büyüme sürecini hızlandırmıştır.

Yazının devamı Madencilik Türkiye Dergisi 100. sayı 36. sayfadadır.

Yazının devamını buradan okuyabilirsiniz.

Yazıyı interaktif dergiden okumak için tıklayın.

UYARI

Bu haber bir “Madencilik Türkiye Dergisi” haberidir. Her Hakkı Mayeb Ltd.’ye ait olup izinsiz olarak kopyalanıp yayınlanması suçtur ve yasaktır. Kaynak gösterilmeden kullanılması durumunda yasal işlem başlatılacaktır. Kaynak gösterilerek kullanılmak istenmesi halinde “Bu haber/makale Madencilik Türkiye Dergisi’nden alınmıştır” ibaresi ile birlikte haberin linki verilmeli, link de web sitemize yönlendirilmelidir.

Epiroc
Önceki İçerikÖksüt Madeni’nde 2021’de 111.703 Ons Altın Üretildi
Sonraki İçerikİbrahim Alimoğlu: “2022 Yılında Mermer ve Doğaltaş İhracat Hedefimiz 2,5 Milyar Dolar Olacak”